Vårt kök

Det börjar väl bli dags för en liten uppdatering kring vår köksrenovering. Eller börjar och börjar, det har varit det i en månad nu. Det är så länge vi bott hemma. Det är fortfarande småfix kvar som inte blivit fixat av snickarna så därför har jag dragit på det, men eftersom vi verkar få vänta på det så kommer här lite bilder i alla fall.

Först av allt, vi är så himla nöjda! Det blev så bra som vi hade tänkt och lite till. Visst hade man kunnat göra saker annorlunda med facit i hand, men det är inget vi hakat upp oss på ännu (förutom sånt som blivit fel/inte är klart i monteringen dvs.).

Jag hade inte varit där på en månad, under tiden som all renovering skedde, så för mig vad det jättehäftigt att få komma innanför dörren. Lillebrors reaktion var ”wow, oj!”.

 
 By night, så man ser alla fina lampor också...
Första kvällen hemma, möblerna var på plats men inte så mycket annat.
 
Köket kommer från Ballingslöv, luckan heter Metro och är i färgen vit ask. Bänkskivan är i kompositsten ”Beach black”. Handtagen har artikelnummer HG756. Golvet kommer från Beijer, deras egna serie Raw i mörk ek. Tapeten kommer från Boråstapeter och är ”Grazia” designad av Stig Lindberg. Kaklet är en platta i 60x60, direktimporterad från Italien som heter Interno Silver Rett. Alla vitvaror utom hällen kommer från Siemens, hällen är från Electrolux. Det vi gillar med den är att när den är släckt så syns inte alla ”fula” knappar. Fläkten kommer från Fjäråskupan och är av modellen Balans..

Vi är kräklessa på att ta beslut nu. Det som skulle bli roligt dvs, köpa piff och nya möbler känns som en plåga. Vi har fortfarande några månader på oss innan vi ”måste” ha köpt nytt så vi får ta det lite piano med det.  

Och till slut en liten tillbakablick:
 
Permalink Kategori: Renovering Taggar: Ballingslöv, Fjäråskupan, Fjäråskupan Balans, Före och efter, Grazia 2745, Gullingshus, Interno silver rett, Kök, Metro ask vit, Raw mörk ek, Renovering; Kommentarer (1)