Piff och puff

Äntligen! Efter fyra månader har vi lyckats få upp gardiner i sovrummet. Det är ruskigt vad fort man blir hemmablind. Jag har till och med tvekat om vi ens ska ha gardiner därinne. Men så fort de kom upp så kom svaret, att jo det ska vi. Det blev mer ombonat, mindre eko, och framförallt mindre insyn.
Det blev vita tunna nu i vårtider. (Eller alltså, det har ju kommit typ 20 cm snö senaste dygnet men i går var det vår). Jag ska hålla utkik efter ett par mörkare gardiner som passar in i rummet. Kanske på Gekås till hösten?! Eller hur A?! På Gekås har de massvis med fina inredningsartiklar. Det var synd att vi inte hunnit få tillgång till huset och börjat renovera när jag var där i höstas för där hade jag kunnat hitta massvis av prisvärt piff.
Nästa vara eller icke-varagardinprojekt är vardagsrummet. Där är det två rejäla fönster (180 cm) på vardera sidor om en altandörr (90 cm). Tips och ideer mottages tacksamt.
I övrigt händer det inte så mycket på renoveringsfronten. Vi har en del småprojekt som vi snart ska ta tag i. I övrigt väntade vi ju in våren som typ nääääästan var här för att ta tag i trädgården. Massvis av buskar ska bort samt den lilla dammen med fontän. Any takers?